پست خوشمزه + عکس

دیشب حسابی هوس این غذایی که الان طرز تهیه اشو میگم کرده بودم ولی چون مهران خونه نبود و تنهایی نمیچسبید و همینطور سبزی آماده نداشتیم گذاشتم برای امشب وبجاش الویه پختم صبح زنگ زدم به مهران که سبزی تازه بخره و امشب حتما میپزم  .

نمی دونم با فرهنگ غذاهای اصفهانی چقدر آشنا هستید. اما جالبه بدونید که بخش بزرگی از غذاهایی که فقط در اصفهان پخته میشه و مخصوص اصفهانه، غذاهای حلیمی هستند. یعنی غذاهایی که به لحاظ ظاهری حالتی مثل حلیم دارند. تعداد این غذاها کم نیست. ان شاء ا... در آینده درباره طرز تهیه ی آن ها بیشتر خواهم گفت.

آشپزی اصفهانی

اما غذای این پست که بسیار خوشمزه است و معمولاً هم به همراه ترشی خورده میشه گوشت و لوبیا است. این شما و این هم طرز تهیه گوشت و لوبیا با لهجه ی شیرین اصفهانی:



 

موادی لازم: (برای 6 نفر)
گوشت (ترجیحا گوشت دنده چرب)............................................250 گرم
لوبیا سفید ...........................................................................تقریبا یه کاسه ماس خوری
سبزی گوشت و لوبیا ( شامل تره, جعفری و شمبلیله).................یه کیلو
برنج......................................................................................یه استکان
نمک فلفل و ادویه...................................................................به مقداری لازم

طرز تهیه:
 اول گوشتا با لوبیا می ذاری نیم پز بشد.
بعد سبزیا را (که نباید خورد شده باشند) به همراه برنج اضافه می کنی

تا وقتی که برنج لعاب بندازه و به قولی خودی ما اصفانیا دس به دسّی هم بدد می ذاری بپزد

 


بهترس که نمک و ادویه و فلفلا آخری دست اضافه کنی تا گوشتش خب پخته بشد.
آخری دست حسابی با گوش کوب می کوبی تا حسابی کش بیاد.

 

نوش جان

 

عکسشم فردا براتون میذارم .

 

بعدها نوشت :

گوشت و لوبیا پخته شد ولی چون من سالها بود این غذا را نپخته بودم و ناشی بودم سبزیش کم شد و یکم بیرنگ شد غذا همینطور که توی عکس میبینید باید سبزتر از این باشه ولی بازم خیلی خیلی خوشمزه بود مخصوصا با اون ترشی بادمجون لیته ها

اون ترشی بادمجونا تا اومدیم شام بخوریم و من عکس بگیرم آروم آروم خرده شد و ظرفش خالی شد .

 

 

 

/ 8 نظر / 20 بازدید
زهرا

وووووووووووووووای گشنم شد

شیوا

دلم خواست خب. [خوشمزه] میدونی الان چند ساله گوشت و لوبیا نخوردم. وای اونم با سیر ترشی. نوش جونت عزیزم غذا خوردنمون همش شده اول تا آخر برنج. البته سالی یکی دو بار گوشت و نخوداب درست میکنم [نیشخند] گوشت و عدس هم دوست دارم. ماش و قمری هم خیلی دوست دارم. فقط مشکل اینجاست که همسر جان دوست نداره. مامانم وقتی درست میکنه یه کمش رو برا من میزاره کنار. مادر شوهر هم در این مورد هوامو داره.

سپیده عمه آریانا

نوووووووووووووووووووش جونتون . چه غذای جالبی تا حالا نشنیده بودم. نهال گلم رو ببوسید[قلب][بغل][گل]

الی

[خوشمزه][خوشمزه][خوشمزه][خوشمزه] عکسش پس کو ندا جون؟؟[خوشمزه] عاشق لهجه شمام من

بهاره

به به چه غذایی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الهه

دعوتمون کن اصفهان از این غذاهای خوشمزه برامون بپز

واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چه طعمی میده این غذا؟